ΕΠΙΠΛΑ Paltoglou
από το 1989Η εταιρεία Paltoglou ξεκινά δυναμικά την παρουσία της στο χώρο του επίπλου
το 1989 σε χώρο 150τμ.
Σήμερα εδρέυει  στην Λ.Φιλαδελφείας περιοχή Αχαρνές σε 2.000τμ.,
όπου στεγάζεται το εργοστάσιο, τα γραφεία και ο κεντρικός εκθεσιακός χώρος.

Εξελίσοντας την μακρόχρονη πορεία της στο χώρο η εταιρεία Paltoglou εγκαινιάζει το 2017 το νέο αποκλειστικό showroom στην Αγία παρασκευή 

σε ένα φρέσκο χώρο που θυμίζει boutique τέχνης και παρουσιάζει με μοναδικό τρόπο τις νέες τάσεις της εποχής.

 

 

 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ PALTOGLOU ΚΑΤΕΧΕΙ ΗΓΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΠΛΟΥ

Στις πρώτες θέσεις της ελληνικής αγοράς επίπλου

 

Ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής που διαρκώς μεταβάλλεται & εμπλουτίζεται με νέες ιδέες και τάσεις εμπνευσμένες από το σύγχρονο design αλλά και από διαχρονικά κινήματα, δημιουργούμε σχέδια που αντανακλούν τη διαχρονικότητά στο ύφος τους μέσα από την φιλοσοφία της σύγχρονης αισθητικής.

Με ξεκάθαρη ματιά στην εργονομία και λειτουργικότητα ενός επίπλου ώστε να καλύπτει πολλαπλές ανάγκες του χρήστη ο σχεδιασμός αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη πρόκληση.

Στην εταιρεία μας στοχεύουμε σε προτάσεις που να καλύπτουν ένα ευρύτερο φάσμα αναγκών με έμφαση στην επιλογή τεχνολογικά άρτιων υλικών ώστε η «συντροφιά »  του εκάστοτε επίπλου να έχει διάρκεια και μέλλον! Η κατασκευή και η τεχνογνωσία του έμπειρου & καταρτισμένου  προσωπικού έχει καθοριστική σημασία καθώς σφραγίζουν αυτή τη διάρκεια ζωής και εξελίσσουν τη ποιότητα συνεχώς με νέες εφαρμογές. Δεδομένου αυτού και η επιλογή υλικών γίνεται κατόπιν αυστηρών ελέγχων που πληρούν τις προδιαγραφές εγκυρότητας τους είτε αφορά τη ξυλεία είτε τα υλικά κατασκευής & μαξιλαριών , είτε τις επιλογές υφασμάτων . Η αρτιότητα κατασκευής των επίπλων μας είναι αποτέλεσμα διαρκούς ποιοτικού ελέγχου και πάντα με γνώμονα το σεβασμό στο περιβάλλον και τις φιλικές προς αυτό επιλογές υλικών!

Η αισθητική ματιά μας ακολουθεί πρότυπα μεγάλων διαχρονικών ρευμάτων της εποχής με την αίσθηση της φρεσκάδας που αποπνέουν οι σύγχρονες τάσεις. Ανανεωμένες σχεδιαστικές φόρμες που αναδεικνύουν την ελεύθερη έκφραση και την δημιουργικότητα καθιστά μοναδική κάθε σας επιλογή! Άπειρες  προτάσεις και συνδυασμοί προσφέρονται ώστε η απόλαυση που αντλείτε  ζώντας  το χώρο σας, να φέρει το στίγμα της δική σας προσωπικότητας! Αισθαντικά σχέδια εμπνευσμένα από καλλιτεχνικά ρεύματα με ξεκάθαρες αναφορές ως προς τη σχεδιαστική τους ταυτότητα , αλλά και σχέδια μέσω των οποίων  η τέχνη «συνομιλεί»  με τη συνολική διακόσμηση του εσωτερικού σας χώρου συνθέτουν μία νέα εποχή. Μία εποχή που η άνεση & η λειτουργικότητα συμβαδίζει με την αισθητική σας  ακολουθώντας  τη προσωπική σας έκφραση.. Γιατί ο χώρος σας είστε εσείς , και εμείς είμαστε εδώ για να  το κάνουμε πραγματικότητα !


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO