Παλτόγλου | Προϊόντα | Κρεβάτια

Έπιλέξτε το κρεβάτι των ονείρων σας μέσα από μία σειρά σχεδίων που ξεχωρίζουν! Κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο , κρεβάτια με αποσπώμενες μαξιλάρες για επιπλέον άνεση, κρεβάτια μασίφ με κυρίαρχο υλικό το ξύλο, είναι όλα εδώ και κατασκευάζονται από την εταιρεία Παλτόγλου χειροποίητα για εσάς με σκοπό να πραγματοποιήσουν κάθε σας επιθυμία.Κάθε έπιπλο κρεβατοκάμαρας σας προσφέρεται με δυνατότητα τροποποιήσεων και επιλογής υλικού και χρώματος με στόχο να αναδειχθει ο χώρος σας και να συνδιάζει αρμονικά την λειτουργικότητα  και την χαλάρωση σε προσιτές και συμφέρουσες τιμές.

#Κρεβάτια για να ονειρεύεσαι #επιπλα κρεβατοκάμαρας #κρεβάτι #μασιφκρεβατι #κρεβάτια με αποθηκευτικό χωρο #κρεβάτια ντυμένα #κρεβάτια με μαξιλάρες #paltoglou #masifbed #bedrooms #keep dreaming #dream come true #paltoglou furniture #bed for you#House & #home, #modern #furniture, #design & #wood, #interior #decoration
#Elegant #decor, #sofa, #couch, #styling the #bed_room
#ReShapeYourHome with #Paltoglou

Η εταιρεία PALTOGLOU, σας εύχεται καλό υπόλοιπο καλοκαιριού, με υγειά!

Το κατάστημά μας στη Λ. Μεσογείων 509 Αγία Παρασκευή, θα παραμείνει κλειστό για το διάστημα 15 έως 17 Αυγούστου, και το κατάστημά μας στη Λ. Φιλαδελφείας 116 Αχαρναί, για το διάστημα 8 έως 20 Αυγούστου.

Σας περιμένουμε ξανά με ανανεωμένες ιδέες και δημιουργική διάθεση. Ως τότε, να περνάτε όμορφα!